„Game of Thrones“ низ призмата на тие што не ја гледаат серијата

Со голем број карактери, детална историја и постојани промени во дејствието,  се чини дека е тешко да се објасни приказната за мошне популарната серија „Game of Thrones“. Посебно на тие кои не изгледале ниту една епизода, иако заврши четвртата сезона од нејзиното прикажување.

Неодамна „AskReddit“ постави прашање за оние кои не ја гледаат серијата, да објаснат, што знаат за неа. Дел од најинтересните одговори видете ги во продолжение:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

Извор: Mashable