[Галерија] Магична Оффест вечер со Хинди Захра од Мароко и Лула Пена од Португалија

Магична вечер се одржа вчера на Офф фест со две исклучителни и уникатни изведувачки: Лула Пена од Португалија и Хинди Захра од Мароко.

Во продолжение погледнете дел од атмосферата на третата вечер од фестивалот.

ФОТО: Татјана Ранташа/Оффест