[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

Корисникот на Flickr,  George Oates неодамна ја постави својата фото галерија насловена „Луѓето што спијат во библиотеките“. Галеријата е интересна бидејќи на неа се наоѓаат непознати луѓе кои авторот ги затекнал задремани меѓу купиштата книги на масите.

Голем дел од фотографираните лица се само уморни студенти кои си дозволиле малку сон со книгата во скут. Во продолжение и дел од она што е уловено во библиотеките.

 [Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

1

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr

[Галерија] Заспани луѓе во библиотеки постирани на Flickr