[Галерија] Во собите на македонските диџеи

Како изгледа просторот во кој македонските диџеи ја создаваат или преслушуваат омилената музика? Колкумина од нив ги затуриле плочите во некој подрум, а кои пак ги поставиле на почесно место во својот дом?

Радио МОФ „ѕирна“ во собите на неколку македонски диџеи, откривајќи дел од нивната приватност. Еве каде тие го минуваат поголемиот дел од своето време:

Flooder

flooder

Аvalux

alavux

Ана Мало

ana malo

ana malo1

Мирко Попов

[Галерија] Во собите на македонските диџеи

Mirko Popov

Горан Кан

goran kan

Милескаја

mileskaja1

Game Over

[Галерија] Во собите на македонските диџеи

La Frantique

La fank

Александар Видиновски

vidinovski

[Галерија] Во собите на македонските диџеи

Стојче

[Галерија] Во собите на македонските диџеи