[Галерија] Уметник прави по една креативна реклама постери за позната компанија секој ден

Во летото 2016, самопрогласениот „зависник од принтови и постери“ Соломон Цицуашвили си поставил цел да направи по еден рекламен постер секој ден од годината. Избирал по еден бренд дневно, а потоа врз основа на нивната историја или позадина, создавал досетлива реклама која ја одразува компанијата. Некои од нив се смешни, некои саркастични, но сите се подеднакво креативни. Моментално, Цицаишвили е на 235-тиот ден од неговиот предизвик.