[Галерија] Уметник оживува секојдневни предмети преку неговите фотографии

Овие фотографии направени од ErAn Croitoru ги оживуваат обичните предмети како часовници, чекани, новогодишни свеќички, шолји за кафе, овошје и други работи од секојдневниот живот. Во секоја фотографија што уметникот ја создава, секој лик има своја суштина и интересна приказна.

Croitoru е аниматор и фотограф кој работел на изработка на реклами, филмови, како и на ТВ-емисии за деца.