[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

Британскиот уличен уметник JPS создава големи и мали дела со стенсили, слики и инсталации во урбани средини. Подледнете повеќе негови дела,во кои има влијание од поп културата, стриповите и хорор-јунаците, на неговата страница на Фејсбук.

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

[Галерија] Уличната уметност на JPS

 

Извор