[Галерија] Светските легенди #НаТочак

Велосипедите не биле непознато превозно средство ниту за ѕвездите од минатото. Групата #НаТочак која го промовира велосипедот како еколошки, евтин, но и здрав урбан превоз, на својата Фејсбук страница објави фотографии од светските легенди на точак.

Погледнете дел од овие фотографии во продолжение:

1

Шон Конери #НаТочак

3

Одри Хепберн #НаТочак

4

Битлси #НаТочак

5

Елвис Присли #НаТочак

6

Мерилин Монро #НаТочак

7

Дејвид Брн #НаТочак

8

Роналд Реган и Џејн Вајман #НаТочак

10

Брижит Бардо #НаТочак