[Галерија] Светски шампионат во брада и мустаќи

Мал, живописен град во Австрија беше домаќин на повеќе од 300 гости и исклучително „влакнести“ мажи во текот на минатиот викенд.

Годинешниот светски шампионат за најдобра брада и мустаќи се одржа во Leogang. Конкуренцијата беше огромна во 16 различни групи, во три категории: мустаќи, брадичка и брада.