[Галерија] Суперхерои во поинакво светло

Преку детално направени фигури, фотографот Edy Hardjo ги претставува омилените херои на многумина во компромитирачки и смешни ситуации.

Откако ќе ги постави играчките во посакуваната позиција, тој ги отстранува предметите со коишто ги потпира и со помош на фотошоп прави да изгледаат реалистични.

Идеите, како што вели Hardjo му доаѓаат од секојдневните искуства, а со ова тој покажува дека играчките со ликови на суперхерои не се само за деца.

Извор: Bored Panda