[Галерија] Спектакуларен поглед низ прозорците ширум светот

Како изгледа светот надвор сликан низ прозорците ширум светот? Овој фото предизвик на порталот Mashable , донесе неверојатни фотографии на пејзажи, кои се гледаат од внатрешноста на  домовите, канцелариските згради, автомобили, возови…

Ако во Њујорк има снег, од другата страна на светот луѓето се будеат со  топлото сонце и звукот на океанот.

Еве мал избор од овие фотографии:

11 . Магливото утро  во Лондон

22 . Поглед од авион над Џорџија

33 . Вратата од кујната води кон сонцето во Данска

44 . Приказ од прозорец на автомобил во Колорадо

55 . Поглед од прозорецот на едно кафуле  во Малезија

66 . Мразулци на куќа во Јута

77 . Поглед на заливот и мостот во Сан Франциско од канцеларијата на Google

88 . Една прометна улица во Токио

99 . Топло зајдисонце во Нотингем

1010 . Поглед од авион над Чикаго

галерија11 . Прозорец од брод во Шпанија

Целата галерија може да ја видите ОВДЕ.