[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

Група граѓани од Литванија одлучи да го изрази своето незадоволство од лошата состојба на патната мрежа во оваа земја на креативен начин. Дупките на патиштата, во нивните фотографии стануваат локации за духовити сцени, со кои тие се надеваат дека ќе ги поттикнат властите да вложат во инфраструктурата.

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

[Галерија] Со хумор против дупките на патиштата

 

Извор