[Галерија] „Скулптурите“ од листови и вез на Susanna Bauer

Делата на Susanna Bauer се направени од природни материјали и како што се суви листови од дрвјата, дрво, камен. Таа ја користи техниката на плетење додека ги прави своите креации, при што од нежните и суви листови, со многу трпение успева да направи фигури што го одземаат здивот. Погледнете дел од нејзините „скулптури“: