[Галерија] Скопски маратон 2014

Во продолжение погледнете ја атмосферата на Скопскиот маратон 2014 кој се одржа викендов, низ објектовот на фотографот Ванчо Џамбаски.

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

[Галерија] Скопски маратон 2014

Погледнете ја целата галерија од маратонот на следниот линк.