[Галерија] Секојдневниот живот на Darth Vader

Секојдневието на Darth Vader во кое е претставен како нормален човек со секојдневни проблеми е најновиот проект на полскиот фотограф Paweł Kadysz. Тој е аматер, кој како што вели, има желба да учи и да напредува. Неговата цел е секојдневно да споделува по една фотографија, а тоа планира да го прави се до премиерата на седмата епизода на „Star Wars“.