[Галерија] Развојот на графичкиот дизајн во Британија

Логото на рок-групата „Ролинг Стоунс“од 1971 година е само едно од многуте дизајни што произлегоа од Кралскиот колеџ за уметност во Лондон. Овие постери навршуваат 50 години од нивното прво изложување.