[Галерија] Рани и лузни претворени во креативни тетоважи  

Артистите што работат на тетоважи често се креативни и талентирани луѓе. Овој пат, погледнете ја оваа збирка на фотографии од тетоважи на различни делови од човечко тело каде имало лузни од пресекотини, изгореници или вродени ознаки, кои артисти ги претвориле во уникатни уметнички креации.

Истовремено, ваквите тетоважи што ги објави thinking humanity им овозможуваат на луѓето полесно да живеат со своите телесни состојби.