[Галерија] Радио МОФ@EXIT 2014

Бројна публика, одлични изведувачи и атмосфера што доликува за најдобриот европски фестивал – годинешното издание на EXIT ги исполни очекувањата на посетителите. Екипата на Радио МОФ годинава посебно внимание посвети на Dance arena, издвојувајќи ги настапите на Maceo Plex и Danny Daze, Carl Cox & Friends, но и на изведувачи како канаѓанката Heidi и њујоркшанката Kim Ann Foxman.

егзит

И додека EXIT авантурата продолжи со Seа Dance  на плажата Јаз во Будва, погледнете ја галеријата на Радио МОФ за дел од она што се случуваше минатата седмица во Нови Сад.  Фотографиите ги направи Ангел Ангеловски: