[Галерија] Прислушувачите „фатени на дело“ низ Скопје

Граѓански активист фатија на дело „луѓе пратени од институциите да следат и да прислушуваат“. Како што може да се види од фотографиите испратени до нашата редакција, „големите уши и око“ тргнуваат од пред Влада и од новата зграда на најголемата партија на власт ВМРО ДПМНЕ, за да се упатат кон организации, институции и медиуми како Фокус, Хелсиншкиот комитет за човекови права, Општина Центар…

Погледнете ги фотографиите од оваа герила акција:

3 trgnuvaat 3