[Галерија] Познатите логоа некогаш и сега

Со цел да останат во чекор со променливите потреби и интереси на корисниците, мултинационалните компаниите мораат постојано да еволуираат за да бидат еден чекор пред конкуренцијата.

Освен политиките и производите, познатите мултинационални компании ги менуваат и своите логоа, за подобро да го одразат времето во кое живеме.

Извор: Bored Panda