[Галерија] Планинската спасителна служба во обид да го спаси македонското достоинство

Утрово на иницијатива од волонтерите на Планинската спасителна служба при Црвен крст Охрид, а во соработка со ЈП Охридски Комуналец, беше исчистено ѓубрето од тешко пристапните места, вдолж патеката до црквата Св. Јован во Канео.

 

„Се надеваме нема да се повтори“, велат од  Планинската спасителна служба.