[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

Популарниот филм „Палавковци“ (The Little Rascals) беше важен дел од детството на многу генерации. Филмот од 1994, заснован на оригиналните „Палавковци“ од 20-те години на минатиот век, нашата публика можеше да го види во безбројни репризи на домашните телевизии. За да одбележат две децении од создавањето, екипата се собра повторно, на специјална фото-сесија, давајќи им нов „живот“ на некои сцени од филмот. Еве ги резултатите:

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

 

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

 

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

 

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна

[Галерија] „Палавковците“, дваесет години подоцна