[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

Повеќето од нас имаат убави и топли сеќавања на омилените цртани ликови. Но, овој фан-арт проект на францускиот илустратор Tohad брзо ќе ги уништи тие сеќавања и ќе ги замени со страв и одвратност. Ликови од цртаните филмови и видеоигрите, како Бамби, Вини Пу или браќата Марио овде се претставени како крвожедни убијци или во други компромитирачки улоги, спротивни на нивната оригинална невиност.

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

[Галерија] Омилените цртани ликови како крвожедни убијци

Извор