[Галерија] Новогодишни елки од рециклиран материјал

Книги, шишиња од пиво и секаков рециклиран материјал, освен што би биле корисни за секојдневниот живот, тие можат да се искористат и за да се направат необични новогодишни елки.

Во прилог се неколку уникатни елки чии сопственици едноставно решиле годинава да се поштедат од грижата за традиционалните елки.

Mashable