[Галерија] Необичните мурали на Alexis Diaz

Уметникот Alexis Diaz од Пуерто Рико слика детални и необични на изглед мурали, користејќи обична четка. Тој ја доловува градбата на животните и животинскиот свет на начин што го разликува од останатите уметници.

Повеќе од неговата работа може да се најде овде.