[Галерија] Нема место за велосипеди на велосипедските патеки во Тетово

Велосипедските патеки од неодамна се изградени во Општина Тетово, но и покрај тоа наместо велосипеди по нив се движат возила и  пешаци или пак служат како остава за непотребни материјали од приватните бизниси.  Патеките служат за се освен за велосипедисти, коментираат тетовци.

Во прилог неколку фотографии кои ја прикажуваат состојбата на велосипедските патеки во градот.

1

8

6

5

4

3

7

2

Изработено од: Tеодора Ветероска, Игор Исаевски,Катица Мишеска и Нена Рафајловска

Медиа/арт клуб Тетово