[Галерија] Наместо пиштол, држач за селфи во познати филмски сцени

Наместо пиштол, или какво било друго оружје, во култни филмски сцени тоа сега е заменето со држач за селфи. Авторот засега е непознат, но резултатот е доста смешен. Во продолжение, погледнете дел од нив: