[Галерија] Најдобрите фотографии за 2016 година со хаштагот #instagraphytk

Фотографијата е еден начин да се зачува спомен. Токму од оваа причина, македонскиот блог „Инстаграфи“ реши да сподели листа од најдобрите фотографии кои биле објавени во изминатата година. Како што велат од блогот, изборот бил тежок со оглед на тоа дека од 23 илјади фотографии на крај се избрани само 100. Сите овие фотографии во својот опис го содржат хаштагот #instagraphytk

Во продолжение погледнете дел од нив, а целата листа може да ја најдете во оригиналната објава.