[Галерија] Најдобрите фотографии од натпреварот Art Underwater 2015

Престижниот натпревар за подводна фотографија Art Underwater ги објави победниците кои успеале да преточат уникатни слики од мистериозниот поморски свет. Повеќе од десетина фотографи освоија награда од 70 000 долари. Веќе пет години по ред, натпреварот организиран од Underwater Photography Guide привлекува фотографи од повеќе од 50 држави низ светот. Во продолжение, погледнете ги најдобрите фотографии на натпреварот.