[Галерија] Најдобрите фотографии на „Ројтерс“ за 2021 година

Упадот во Капитол, коронавирусот, протести, превласт на талибанците, природни катастрофи, спортски и музички настани, филм, образование, природа, неверојатни глетки, среќни и несреќни моменти се дел од фотографиите на годината на фотографите од агенцијата „Ројтерс“.

Сите фотографии може да се погледнат на следниов ЛИНК.