[Галерија] Најдобрите фотографии на National Geographic во 2015 година

Како еден начин да се одбележи крајот на 2015 година и почетокот на новата година, National Geographic објави листа на најдобрите фотографии објавени годинава. Фотографиите се резултат на конкурси за фотографија и се изработени од аматери и професионални фотографи. Секоја од нив, раскажува уникатна приказна за локацијата каде е направена и за работите кои се во неа. Повеќе за самите фотографии има овде, а во продолжение погледнете ги најдобрите 20 фотографии во 2015 година на National Geographic.