[Галерија] Мачки на насловни корици од албумите на познати групи

Интернетот овозможува пристап до омилената музика, најновите вести од хеви метал музиката, но и мемиња со мачки. Сепак, се појави и некој таков јунак кој успеа да ги спои овие три работи во едно. Овие обвивки претставуваат редизајнирани корици на веќе постоечки албуми на познати групи, така што на местото на групата се фотографии од симпатични мачиња.