[Галерија] Le CyKlop: весели еднооки улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

Францускиот уметник Le CyKlop и дава нов, ведар лик на здодевната градска инфраструктура. Со негова креативна интервенција, уличните столпчиња во градовите се претвораат во уникатни еднооки фигури кои ги развеселуваат минувачите.

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови

[Галерија] Le CyKlop: весели улични столбови