[Галерија] Креативни комбинации со сликите од профилот на Фејсбук

Промените во изгледот на Фејсбук на корисниците им овозможија да станат покреативни во комбинирањето на својата насловна слика, со онаа на профилот

Некои корисници беа навистина креативни. Погледнете ја оваа фото-галерија и оценете сами:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Извор: Radiosarajevo.ba