[Галерија] Креативни цртежи направени користејќи секојдневни предмети

Кристоф Ниман е уметник кој е познат по својата креативност, пишува Bored Panda.

Кога не црта стрипови за New York Times и други познати издавачи, тој создава илустрации за забава користејќи секојдневни премети со цел да ги збогати и заврши своите дневни креации.

Ниман, своите цртежи ги нарекува „Неделни скици“ и ги сместува меѓу неговите посериозни илустрации, кои вклучуваат и политички карикатури, но и илустрации за магазинот Times и New Yorker.