[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

Радио МОФ продолжува да известува за најинтересните случувања на овогодинешниот Сигет Фестивал. Вчера, на петтиот ден од фестивалот, се одржаа извонредни настапи на KoRn, Klaxons, CeeLo Green, Kelis, Manic Street Preachers и многу други. Во продолжение погледнете дел од атмосферата на еден од најдобрите европски музички настани на годината.

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал

[Галерија] KoRn, Klaxons и Kelis на петтиот ден на Сигет Фестивал
За Радио МОФ од Будимпешта,

Николај Митрески и Ана Ристевска