[Галерија] Комбо-фотографијата на Stephen McMennamy

Stephen McMennamy е креативен директор на агенцијата ББДО од Атланта, САД. Во овој исклучително интересен фотографски проект, тој комбинира фотографии од различни теми, кои меѓусебно се поврзуваат и се надополнуваат на забавен и невообичаен начин.

Делата на McMennamy можат да се видат на неговите профили на Instagram, Squarepeace и Tumblr.

cph-1

cph-10

cph-11

cph-13

cph-2

cph-3

cph-4

cph-5

cph-7

cph-8

cph-9

 

Извор