[Галерија] Кога предавањата траат вечно, учебниците „страдаат“

На сите ни се случило ова – седите во клупа во средно, едвај чекате да заврши бесконечното предавање и се справувате со досадата во тетратките, или учебниците. Иако ваквото однесување слободно може да се нарече и чин на вандализам, сепак некои креации се толку добри што вреди да се споделат со јавноста. Bored Panda направи листа на најсмешните цртежи во учебниците направени од ученици. Дел од нив во продолжение: