[Галерија] Извонредни комшиски пораки

На сите ни се случило – соседот пушта неподносливо гласна музика, од неговиот стан се слушаат необјасниви, гласни звуци во ниедно време, а неговата бормашина е најактивна меѓу 7 и 9 часот наутро во недела. Покрај директната конфронтација, еден од начините да им се укаже на ваквите комшии дека се однесуваат неприфатливо е и оставањето порака во влезот. Ова е колекција на најдосетливите вакви пораки:

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

 

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

 

nbrg-[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

 

 

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

[Галерија] Извонредни комшиски пораки

 

Извор