[Галерија] Импресивна 3Д уметност на „Бетон Фест“ во Сараево

Синоќа заврши последното и најдолго досега издание на уличниот фестивал за 3Д уметност, Бетон Фест во Сараево.

Уметници од Босна и Херцеговина и цела Европа годинава ги украсуваа улиците на градот од 26 до 30 август, создавајќи импресивни и оригинални дела.

Погледнете како се создаваа дел од овие дела низ галеријата што ја објави „Радио Сараево“: