[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од првиот дел од сезоната

Ибица и ова лето е центар на светската забава, во кој ќе настапат најпознатите светски диџеи, а стотици илјади млади (и малку постари) луѓе желни за забава ќе танцуваат на плажите и во клубовите на балеарскиот остров. Еве избор од фотографии кои најдобро ја отсликуваат атмосферата на Ибица во првиот дел од сезоната.

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега

[Галерија] Ибица: најдобрите фотографии од сезоната досега