[Галерија] Холандски уметник со Фотошоп ги „оживеа“ цртежите од детството

Холандскиот уметник Telmo Pieper, со помош на Фотошоп дигитално ги „оживеа“ своите стари цртежи од детството. Серијата е насловена „The Kiddie Arts“, а Pieper ги направил оригиналните цртежи кога имал само 4 години.

Погледнете што е направено 20 години подоцна, поттикнато од детската имагинација:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Извор: Bored Panda