[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

Одлична серија фотографии на младиот Ханис Багашовнаправени деновиве на Попова Шапка, со наслов „Моќта на зимата“.

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата

[Галерија] Ханис Багашов: моќта на зимата