[Галерија] Геометриски хартиени украси како замена за ловот на трофејни животни

PAPA, корејска компанија чие име е кратенка од Play Art. Polygon Art, продава животниски скулптури направени од висококвалитетна хартија, кои можете да ги склопите во сопствениот дом.

Можете да одберете еднорог, птица или опаш од кит во бела, розева или златна боја, на нивната Amazon онлајн продавница. „Животните“ пристигнуваат заедно со инструкции за тоа како треба да ги склопите.

Извор: Bored Panda