[Галерија] Фотографија од супермесечината над Кале предизвика Фотошоп битка на Фејсбук

Откако корисничка на Фејсбук забележа дека на авторска фотографија e додадена „супермесечината“ над Кале, други корисници на социјалната мрежа „се инспирираа“ за свои фотографии од географскиот феномен.

Од Миленко Неделковски и Коце Трајановски, до монетата од 1 денар, еве како македонските креативци „ги одмерија Фотошоп вештините“ на интересен начин.