[Галерија] Фотографии претворени во филмски постери

Корисник на Reddit потпишан како Your_Post_As_A_Movie има карактеристична дарба, а тоа е да наоѓа случајно објавени фотографии и да ги претвора во прекрасни филмски постери, со сите детали потребни за вистински постер. За оваа цел, тој користи Фотошоп и огромна фантазија. Во продолжение, може да погледнете широка галерија од негови дела изработени во изминативе две години.