[Галерија] Фотографии од несекојдневни сцени на улиците

Radu Mihai Iani е романски фотограф, кој за себе вели дека не сака ништо повеќе од тоа да шета по улиците и да се обиде да го улови сето она што се случува околу него.

Ов се неколку фотографии кои ги има направено низ многу години и километри пешачење.


Извор: Bored Panda