[Галерија] Фото-манипулации на пејзажи

Архитектката и дигиталната уметница Лорен Росет создава прекрасни фотографски пејзажи кои изгледаат како да се свиваат нагоре кон бесконечност во вид на огромен бран. Росет користи голем дел од нејзините фотографии и открива како мали манипулации можат значително да ја променат композицијата или значењето на фотографијата.