[Галерија] Духовити фотографии на двајца сопружници

Casey Grim и Adam McLaughlin се сопружници од Сан Франциско. Нивниот пријател,  Red Scott ги фотографирал во идентични пози.

Како што може да се забележи, од оваа сесија настанале духовити фотографии. Очигледно впечатокот е различен кога  мажот и жената прават исти работи …

Извор: Бука