[Галерија] Дождовна приказна од Непал

Марија Грујовска преку компилација од фотографии раскажува уште една приказна од нејзиниот престој во Непал. Овој пат, за Радио МОФ селектира фотографии од Катманду и околината за време на монсунски дождови:

1

3

4

5

7

8

9

10

11

 

Претходната галерија на Грујовска од Непал може да ја погледнете подолу:

[Фоторепортажа] Приказна од непалските Хималаи